FlickrApiException, Photoset not found (1)

Topics: User Forum
May 26, 2009 at 5:58 PM

I'm using PhotosetsGetInfo(id) to get set info for a photoset. I know the photoset ID passed in is correct, because I can literally copy it from the debugger's immediate window and paste it in my browser and it shows up. It only happens with some sets, but I can't find any distinction that would tell me why it works for some and not others.

Stack trace is as follows:

FlickrNet.FlickrApiException {"Photoset not found (1)"}

   at FlickrNet.Flickr.PhotosetsGetInfo(String photosetId)
   at Gallery.GetPhotos(String setName, String photoId) in d:\Work\A. Garber\Gallery.aspx.cs:line 137
   at Gallery.LoadData() in d:\Work\A. Garber\Gallery.aspx.cs:line 78
   at Gallery.Page_Init(Object sender, EventArgs e) in d:\Work\A. Garber\Gallery.aspx.cs:line 32
   at System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e)
   at System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e)
   at System.Web.UI.Control.OnInit(EventArgs e)
   at System.Web.UI.Page.OnInit(EventArgs e)
   at System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer)
   at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

Coordinator
May 27, 2009 at 7:40 AM

Well if you are sure you have the photoset id correct (which I cannot verify because you failed to include any examples in your post) then I suspect the only issue could be that the photoset only contains private photos and you are not authenticating your call.

May 28, 2009 at 4:17 PM

The photoset doesn't have private photos. I don't know what went wrong, but it works now. This code has been working in production for some time, then my client e-mails me and tells me it's broken. I haven't touched it yet it started working again. Shrug... thanks though.